Pytanie o przedmioty
Witam,
razem z kolegami mamy zamiar przyjechać do Almerii na semestr letni. Wybraliśmy sobie jakieś przedmioty w listopadzie po czym niedawno dostaliśmy emaila, że nie są one realizowane. Czy na obecny semestr letni mamy wybierać przedmioty z poniższej listy?
http://cms.ual.es/idc/groups/public/@vic/@vinternacional/documents/documento/relint234.pdf
zostało nam stosunkowo mało czasu a uczelnie za bardzo nie kwapi się do odpisywania na maile. Dodatkowo chciałem zapytać o kurs hiszpańskiego, ile ma pkt ects?
pozdrawiam
hej no wiec ja juz jestem tu na erazmusie, tj w pon zaczynam semestr. tez zauwazylam ze moj learning robiony w pazdzierniku, jesli chodzi o przedmioty to nic sie nie zgadza;) najnowsze przedmioty do zrealizowania sa na stronie ual ->> tam wchodzisz na educacion- grados ....1-2 cycle... i tam sa rozne kierunki i wydzialy, wybierasz, potem klikasz na plan de estudios, potem na asignaturas por cursos....i tam mozesz sprawdzic co bedzie realizowane w II semestrze....ja musze caly learning sobie zmienic :D::D:D ale spoko masz miesiac na zmiane;)
Deutsch
English
Español
Français
Polski