wynajem pokoju wspólnie

lakika 26.06.2011, 20:14

Cześć!
    Być może jest tutaj ktoś kto wybiera się na semestr zimowy do Cordoby i chciałby wynająć wspólnie pokój, aby zminimalizować koszty?

La_Maja 15.07.2011, 14:11

Hej! A ja szukam ludzi od lutego :)

ravioli99 15.08.2011, 08:46

Ja też poszukuję ;-)

pucol 02.11.2011, 23:13

to i ja się dołącze - bo gdzieś mieszkać trzeba!(:

seniorerror 17.01.2012, 15:01

Hej, jesteśmy studentami Weterynarii z Lublina, którzy spędzają swojego Erazmusa w przepięknej

Cordobie :).
    Szukamy fajnego współlokatora do ślicznego mieszkania trzypokojowego.
    Nasza współlokatorka przyjechała tu tylko na pierwszy semestr i dlatego zwolnił nam się pokój.

Ale do rzeczy:
    w mieszkaniu mają mieszkać trzy osoby. Ma trzy pokoje i salon - jadalnię. Plus oczywiście kuchnia

(lodówka, mikrofalówka, pralka itp.). Jest telewizor i internet zawarty w cenie. Mamy też

klimatyzację w salonie, a w każdym pokoju też duży wiatrak sufitowy.

Mieszkanie położone jest w najpiękniejszej dzielnicy Cordoby - naprawdę warto! Bardzo blisko do

Mezquity, do Juderii, do tutejszych knajpek, do rzeki Gualdaquivir, do mostu Puente Romano - do

wszystkich słynnych zabytków, knajpek i Starego Miasta jest bliziutko.

Cena od osoby to 180 euro/ miesiąc. Do tego jeszcze składamy się na prąd, ale to nieduża kwota.

Woda, internet itp. jest za darmo.

Do zobaczenia w Cordobie!

Beata i Michał

nasze maile:

beata.h.michalkiewicz@gmail.com
    mireszka@yahoo.co.uk

mar2mir 29.03.2012, 12:49

Hej, od wrześnie będę studiować w Cordobie, szukam współlokatorów :)

michał 03.04.2012, 18:11

mar2mir masz już jakieś lokum zaklepane??

mar2mir 27.05.2012, 22:16

niestety nie, nie mam współlokatorów, z którymi mogłabym mieszkania szukać :)

Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego Unia Europejska - Narodowa Strategia Spójności

Projekt współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego