Dojazd
Witam wszystkich wybierających się w tym roku do Bragançy! Kieruję do Was pytanie, jak zamierzacie się tam dostać? Ja rozważałem opcję lotu samolotem (tanich linii) do Madrytu i stamtąd autobusem do Bragançy, ale sam nie wiem czy to dobry pomysł. Chętnie wysłucham też ludzi, którzy mają owy wyjazd za sobą i poradzą co i jak!
Pozdrawiam
Witam,
ja z koleżanką lecimy z Katowic do Paryża, gdzie mamy przesiadkę i lecimy do Porto, następnie komunikacja "miejska", czyli pociąg. To wstępne plany, tzn bilet lotniczy już zarezerwowany. Mamy nadzieję, iż uda nam się cało dotrzeć na miejsce.
W Bragancie ma po nas ktoś wyjechać, ale szczerze nic więcej nie wiem.
Pozdrawiam
:-)
:) Ja z koleżanką lecimy (z przesiadką w Brukseli) do Porto a następnie wsiadamy w autobus. Bilety lotnicze już mamy. Zastanawiałyśmy się też nad opcją Madrytu, ale nie mogłyśmy zlokalizować dobrego połączenia autobusowego. Co do pociągu Porto - Braganca to taka opcja też odpada. Zostaje autobus.:/
See you soon.
:)
Jeżeli chodzi o kwestię lokum. (mieszkanie, /pokój) Jak załatwiacie?
Przez chłopaków, którzy się tym zajmują. W naszym (moim i Marysi) wypadku to był Victor. Mamy już podpisaną umowę na mieszkanie, każda ma swój pokój. Polecam się skontaktować z Victorem jak najszybciej.
Wybiera się ktoś tego dnia co ja, czyli 17 września z Katowic do Paryża wizzairem, a potem ryanairem do Porto? :)
Kurcze szkoda, że 17.09 bo my (ja i Agnieszka) tymi samymi liniami również do Paryża, a potem do Porto lecimy troszkę później. Mamy nadzieję jednak, że jak wszyscy trafimy szczęśliwie na miejsce zrobimy sobie mała integracje ( choć pewnie i tak na jednej się nie skończy ) ;-))
Deutsch
English
Español
Français
Polski