Organizacje Erasmus

sima213 22.02.2012, 14:50

Hej,

Byłem kiedyś Erasmusem w Walencji i tam bardzo intensywnie działały organizacje związane z programem Erasmus. Nie dało się ich przegapić. Organizowały imprezy, co tydzień były spotkania w jednym z pubów, wycieczki itp. Czy coś takiego ma miejsce w Barcelonie? Studiuje na UPC i szczerze mówiąc nie spotkałem się z typowo erasmusową imprezą.

Miłego pobytu w BCN!

mangogirl 10.03.2012, 14:23

hej!
    ja też studiuje teraz w Bcn, na UB, imprez jest mnóstwo, każdego dnia po kilka, różnego typu: kolacje, imprezy w klubach, spotkania np w parku Ciutadella, wycieczki do innych miast...
    tutaj jest tak że na imprezy Erasmusa chodzą różni ludzi, też pracujący, ale zazwyczaj przeważają "zwykli" Erasmusi

pozdrawiam

sima213 11.03.2012, 15:58

Hej,

Dzięki za odpowiedź. Ale jak się o nich dowiadujesz? Ja studiuje na UPC na wydziale FIB i nigdzie niczego nie widziałem (studenci z mojego roku również)?

Jakaś strona www, biuro? Miejsce spotkań?

Pozdrowienia

mangogirl 24.05.2012, 11:08

zapisz sie do grup innych uniwersytetów np UB, UAB- ma bardzo prężnie działającą sekcję ESN, i zazwyczaj na fb w kategorii wydarzenia pojawiaja sie aktualne imprezy...

Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego Unia Europejska - Narodowa Strategia Spójności

Projekt współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego